Info

Als u op zoek bent naar sfeervolle en gezellige ‘live muziek’ voor uw feest of evenement, bent u nu op het goede adres.

Ik ben een zanger, pianist en band in 1 persoon en ben inzetbaar voor concerten, ceremonies, familiefeesten en business events.

Ik kan op vele manieren optreden als allround musicus of in specifieke stijlen.

Vele tophits uit het heden en verleden worden op een smaakvolle en unieke wijze vertolkt om elk optreden tot een succes te brengen.

Op de volgende pagina’s kunt u meer gedetailleerde informatie vinden.


 Biografie

Zijn loopbaan begon aan het Rotterdams Conservatorium. Al tijdens de opleiding werd John gestimuleerd om zich in meerdere stijlen en instrumenten te verdiepen en eigen te maken.
Dit gaf uiteindelijk een goede basis om vervolgens veel te gaan optreden. Hij is een geschoolde pianist en zanger die inmiddels over een enorme ervaring beschikt om op allerlei manieren te kunnen optreden.

Door de vele optredens is veelzijdigheid en flexibiliteit vanzelfsprekend geworden.

Op muzikaal gebied is hij met recht ‘allround’ en wordt niet voor niets vaak een ‘muzikale duizendpoot’ genoemd.
Hij zingt en speelt moeiteloos in vele stijlen zoals pop, jazz, latin, country, soul, disco en zelfs klassiek. De zang kan in meerdere talen waaronder Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Frans en Duits.

John Swaab heeft een passie met muziek en ziet elk optreden als een unieke gelegenheid dat met u te delen.

Door zijn goede afstemming van zijn muziek op het publiek weet hij elk optreden tot een succes te maken en wordt hij vaak teruggevraagd.
Mede door zijn lange ervaring en flexibiliteit heeft hij een zeer groot repertoire weten op te bouwen, die geschikt is voor een breed publiek.


“John heeft ons huwelijksfeest tot een grandioos feest gemaakt. Hij heeft een indrukwekkend repertoire en is werkelijk van alle markten thuis. Hij voelt goed aan welke muziek past op een bepaald moment bij een bepaalde groep gasten en speelt moeiteloos in op verzoeknummers etc. Echt helemaal top! Een echte aanrader.”